BOLU’da, kar nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak dereye uçan otomobilin sürücüsü 46 yaşındaku Hasan Alsancak yaralandı. Alsancak'ın uluslararası bir güvenlik şirketinin CEO'su olduğu belirtildi.

Kaza, saat 21.15 sıralarında Abant Tabiat Parkı yolunda meydana geldi. Kent merkezi yönüne giden, Hasan Alsancak yönetimindeki 34 KB 7521 plakalı otomobil, kar nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak dereye uçtu. Araçta sıkışan Alsancak yaralandı. Yaklaşık 45 dakikalık çalışmayla kurtarılan Hasan Alsancak, ambulansla Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Alsancak'ın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirtildi.

ULUSLARARASI ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETİNİN CEOSU

Hasan Alsancak’ın 1992 yılında Polis Akademisi’nden mezun olduktan sonra emniyet teşkilatında üst düzey görevlerde bulunduğu ve Birleşmiş Milletler Türkiye Ofisi’nde kıdemli ülke güvenlik ve güvenlik danışmanı olarak da çalıştığı belirtildi. Alsancak’ın resmi görevinden ayrıldığı ve şu anda uluslararası bir özel güvenlik şirketinde CEO olarak görev yaptığı bildirildi.