FIRTINA AĞAÇ DEVİRDİ
Tekirdağ’da etkisini sürdüren lodos nedeniyle Atatürk Bulvarı üzeri İskele kavşağında bulunan büyük bir ağacı devirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri ağaç etrafında önlem alıp trafiği aksatan ağacı bulunduğu yerden kaldırdı. Balıkçı limanına sığınan balıkçı tekneleri şiddetli rüzgarın etkisi ile beşik gibi sallandı. Bulvar üzerinde bulunan trafik lambaları rüzgarın etkisi ile ters yöne döndü.
Lodosun etkili olduğu Şarköy İlçesi’ndeki ise deniz kenarındaki bir çok ev ve işyerini şiddetli dalgalar gelen sular bastı. 23 yıldır SSK 1’nci sitelerinde bekçilik yaptığını ifade eden Nusret Eren, daha önce böylesine büyük bir fırtına görmediğini söyledi.
SELİMİYE CAMİİ’NİN CAMLARI KIRILDI
Edirne’de aşırı yağışlarla debisi yükselen Tunca Nehri taşarak Sarayiçi Er Meydanı sahasını sular altında bıraktı. O bölgede bulunan yaklaşık 10 köpek suda mahsur kaldı. Şiddetli fırtına Selimiye Camii’nde de hasar yol açtı. Caminin ön cepheden görünen sıralı kubbelerin üzerindeki camlardan biri kırıldı. 
Elektrik kesintilerine arıza ekipleri yetişmeye çalışırken, Trakya Elektrik Dağıtım Şirketi (TREDAŞ) Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nde elektrik kesintilerinin, ana iletim hatlarındaki arızalardan meydana geldiğini bildirdi.

FOTOĞRAFLI