İZMİT(Kocaeli), ()- İZMİT'te bir AVM'nin yanında bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Otoparkı'nda yola ters yönden giren sürücü, tartıştığı Metin Eroğlu'na çarpıp ayağını kırdıktan sonra beyzbol sopasıyla saldırdı.
Daha önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı ve 1 yıl öncesine kadar yerel bir gazetenin genel yayın yönetmenliğini yapan emekli gazeteci Metin Eroğlu dün saat 13.30 sıralarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait otoparkta 34 TZ 8006 plakalı otomobilini park etmek istedi. Eroğlu, otoparka 41 DT 100 plakalı otomobiliyle ters yönden gelen İsmail K. ile tartıştı. İsmail K., otomobilini Metin Eroğlu'nun üzerine sürerek diğer aracın arasına sıkıştırdı ve ayağının iki yerden kırılmasına neden oldu. Araçtan inen İsmail K. otomobilinden çıkarttığı beyzboy sopasıyla aracın etrafında Eroğlu'nu kovaladı. Eroğlu, ayağının kırılmasının verdiği acı ile kaçmaya çalıştı.
Otoparktaki bu olay belediyeye ait güvenlik kamerası ile görüntülendi. Beyzbol sopalı sürücü İsmail K., daha sonra kaçtı. 
Saldırıya maruz kalan Eroğlu karakola giderek İsmail K., hakkında şikayette bulundu. İsmail K., dün gece yakalanarak gözaltına alındı. 

FOTOĞRAFLI