KONYA'da ailesi ile misafirlikten dönen 20 yaşındaki Nazlı Dündar, bir otel inşaatının yaklaşık 4 metre derinliğindeki beton dökülmüş temel çukuruna düştü. Sağlık ekipleri ve vatandaşlar tarafından sedye ile yukarı çıkartılan genç kız, hastanede tedaviye alındı. Baba Ramazan Dündar, inşaatın çevresinde hiçbir önlem alınmadığın belirterek tepki gösterdi. 
Olay, saat 23.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akçeşme Mahallesi Piri Esat Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre ailesi ile birlikte misafirliğe giden ve eve gitmek üzere yola çıkan Nazlı Dündar, yolu üzerindeki bir otel inşaat alanı yanından geçtiği sırada dengesini kaybederek, yaklaşık 4 metre derinliğindeki zeminine beton dökülmüş temel çukuruna düştü. Yaralanan ve düştüğü yerden kalkamayan Dündar'ın ailesi durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler ve vatandaşların da yardımıyla sedyeye alınan genç kız, çukurdan çıkartıldı. 
Kızı ambulansa alınırken sedyeyi taşıyan baba Ramazan Dündar, "Orayı çekin. Hiçbir önlem yok. Daha önce de araba uçuyormuş oraya" dedi. Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Nazlı Dündar'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAFLI