BURSA’nın İnegöl ilçesinde tarım işçileri ile komisyoncu olduğu belirtilen kişi arasında çıkan sopalı, bıçaklı kavgada, ikisi ağır 3 kişi yaralandı.
Olay saat 18.00 sıralarında İnegöl ilçesine bağlı Yenimahallesi Menekşe caddesinde meydana geldi. Tarım işçileri Halil H. İle Muhammed E., parasını almak için komisyoncu olduğu bildirilen Abdurrahman E.’nin işyerine geldi. Çıkan sözlü tartışmanın ardındaniddiaya göre iki tarım işçisi paralarını alamalyınca Abdurrahman E.’nin otomobilini alarak uzaklaştılar. Abdurrahman E. de bir paşka otomobille aracını alıp giden tarım işçilerini takip etmeye başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından Abdurrahman E., otomobille aracını götüren tarım işçilerinin önlerini kesti. Araçlardan inen Halil H. ve Muhammed E. ile Abdurrahman E., tartıştıkları sırada iki tarafın akrabaları gelince olay kavgaya dönüştü. Taşlı sopalı kavga emniyet ekiplerince kısa sürede ayrıldı.
6 SAAT SONRA KAN AKTI
Emniyet ekiplerinin kavgayı sonlandırmasından sonra, gece yarısı Halil H. İle Muhammed E, birkez daha Abdurrahman E.’nin Menekşe caddesi üzerindeki işyerine geldi. Yaşanan tartışma bir anda cadde üzerinde kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Abdurrahman E. aldığı sopa darbeleri sonucunda kafasından yaralanırken, Abdurrahman E.’nin işyerinde çalışan 18 yaşındaki Basil Abbas ile 19 yaşındaki Asif E. de karın boşluklarından aldıkları bıçak darbeleri sonucunda yaralandılar.
İhbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olayın zanlıları Halil H. İle Mahummad E. yaya olarak kaçarak kayıplara karıştılar. Kavgada bıçaklanan Basil Abbas ile Asif E. ve işyeri sahibi Abdurrahman E. sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından ambulans ve özel araçlarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ciddi olan Basil Abbas Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınırken, Asif E. İse Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanes'ine sevk edildi.
Polis olaydan sonra kaçan şüpheliler Halil H. İle Mahummad E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI