İZMİR, () - İZMİR'in Bornova İlçesi'ndeki bir evde yaşayan Suriyeliler arasında çıkan kavgada başından sopayla yaralanan 28 yaşındaki Hüseyin Hüseyin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili katil zanlısı Suriyeli'nin arandığı öğrenildi.
Olay Çamdibi Semti'nde, dün meydana geldi. İddiaya göre aynı evi paylaşan Suriyeli iki kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma biranda kavgaya dönüştü ve adı öğrenilemeyen bir Suriyeli dövüldü.
Dayak yemeyi gururuna yediremeyen bu kişi, iddiaya göre aynı mahallede oturan yakınlarını da yanına alıp ayrıldığı eve döndü ve yeniden kavgaya tutuştu. Öfkeli Suriyeli, elindeki sopayla evde bulunan Hüseyin Hüseyin'in başına vurup beraberindekilerle kaçtı. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin Hüseyin, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Talihsiz gencin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polisin, Hüseyin'in ölümüne neden olan Suriye vatandaşının kimliğini belirlediği ve yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.