Bursa'da, sobadan sızan doğalgazdan zehirlenen şeker hastası Selahattin Erel(20), hayatını kaybetti. Gencin ölmeden kısa bir süre önce, annesini cep telefonuyla arayıp 'ben çok kötüyüm' dediği öğrenildi.

        Yıldırım ilçesi Mollaarap Mahallesi 8. Okul Caddesi'nde ikamet eden Selahattin Erel, doğalgaz sobasından çıkan gazın rüzgarın etkisiyle evin içine dolması sonucu fenalaştı. Fenalaştığını anlayan 20 yaşındaki şeker hastası Selahattin Erel, annesi Selma Omak'ı (50) arayarak yardım istedi. Eve gelen anne de gazdan etkilenerek fenalaştı ve baygınlık geçirdi.

        Sesleri duyan komşular kapıyı açamayınca olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler anneyi kurtararak Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Selahattin Erel'in ise hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemede, Erel'in doğalgaz sobasından çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiği tespit edildi.

        BİR GÜN ÖNCE SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNE ÖLÜMÜ YAZMIŞ

        Selahattin Erel'in ölmeden bir gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta 'Öldüm ölümü düşünmekten' başlıklı kısa bir yazı yazdığı ortaya çıktı. Selahettin Erel şu ifadeleri kullanmış: "Eğer bir gün deplasman yolunda ölürsem. Kapalı ortasında uğruna can verdiğimizi mezarın taşına iğneleyin. Söylemeyin, duymasın manitam dayanamaz böyle bir acıya. Deplasmanda deyin, öldüğümü söylemeyin."