Fatih KARAÇALI/ ADANA, () - ADANA'da barda çalışan eşini eve götürmek isterken tabancayla ateş edince, seyyar satıcı 46 yaşındaki Haluk Kardaşlar'ın ölümüne neden  olan 43 yaşındaki Ümmet Tatlı yakalandı. Tatlı, "Eşimi kötü yola düşürenlerin elinden kurtarmak isterken masum bir insan öldü. Çok pişmanım" dedi.
Merkez Seyhan İlçesi'nin Kuruköprü Mahallesi'nde 15 Eylül'de meydana gelen olayda, biçerdöver operatörü Ümmet Tatlı, kendini terk eden ve barda 'Gözde' takma adını kullanarak garsonluk yapan eşi Altun Tatlı'yı eve götürmek isterken çıkan kavgada tabancayla ateş açınca kaynamış nohut satan Haluk Kardaşlar'ı öldürdü. Cinayetten sonra Altun Tatlı, kadın sığınma evine yerleştirilirken, kaçan cinayet şüphelisi Ümmet Tatlı ise Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde yakalandı. Olay sırasında bar çalışanlarının açtığı ateş nedeniyle ayağından yaralandığı ortaya çıkan Ümmet Tatlı, getirildiği Adana'da tedavi edildi. Tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Ümmet Tatlı, "Eşimi kötü yola düşürenleri korkutmak istemiştim. Masum bir insanın ölümüne neden olduğum için çok pişmanım" diye konuştu.
KARICIĞIM SENİ ÇOK SEVİYORUM
Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından silahla adam öldürmek suçundan adliyeye sevk edilen Ümmet Tatlı, sağlık kontrolü için getirildiği Adli Tıp Birimi'nde gözyaşlarına boğuldu. Baston ve koluna giren sivil polislerin yardımı ile yürüyen Tatlı, "Karıcığım, seni çok seviyorum. Hemen evimize, annemin yanına dön. Olanları unut, çıkana kadar beni bekle" diyerek eşine çağrıda bulundu. Tatlı, işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkartıldı.

FOTOĞRAF