Erhan TEKTEN/İSTANBUL, ()  GAZİOSMANPAŞA'da pompalı tüfekli şehir eşkıyaları bir otoparkı basıp içinde tekstil ürünleri bulunan minibüsü çaldı.  O anlar otoparkın güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziosmanpaşa kaşkol ile yüzlerini kapatan, biri pompalı tüfekli iki kişi, otopark görevlisini etkisiz hale getirerek tekstil malzemesi yüklü minibüsü gasp etti. Şüpheliler kayıplara karışırken, olay anı otoparkın güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
Olay Gaziosmanpaşa'daki otoparkta geçtiğimiz cuma akşamı meydana geldi.
Osman Çalık (60) tekstil malzemesi dolu minibüsünü saat 22.00 sıralarında otoparka bırakarak yine aynı mahalledeki evine gitti. Çalık'ın ayrılmasından 10 dakika sonra olay yerine gelen bir minibüsten inen iki kişi otoparka girerken, geldikleri minibüs otopark önünden uzaklaştı.

MİNİBÜSÜ ALIP KAÇTILAR
Yüzleri kaşkol ile kamufle edilmiş biri pompalı tüfekli 2 kişi, otopark görevlisini silah tehdidi ile etkisiz hale getirdi. Daha sonra şehir eşkıyaları, anahtarı üzerinde olan tekstil malzemesi yüklü minibüse binerek olay yerinden uzaklaştı.

OLAY GÜVENLİK KAMERALARINDA
Yaşanan olay otoparkın güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde şüphelilerden birinin pompalı tüfeği doğrultması ve otopark görevlisinin otoparktaki başka bir aracının içine girmesi görülüyor. Şüpheliler daha sonra minibüse binerek olay yerinden uzaklaşıyor.

"BUNLARI GÖRENLER , TANIYANLAR ADALETE YARDIMCI OLSUN"
Osman Çalık aracının içinde yaklaşık 60 bin liralık malzemesinin olduğunu söyleyerek, "Polisler olayı araştırıyor. Görüntüler gayet net. Şu ana kadar hiç bir ipucu yok. Bizim malımız gitti. Başkalarının canı yanmasın. Bunları görenler tanıyanlar adalete yardımcı olsunlar." dedi. Polis, olay sonrası kaçan hırsızları arıyor.

(FOTOĞRAF)