Hakan KAYA- İSTANBUL,()

Kaza saat 01.30 sıralarında Sarıyer, İstinye Bayırı Caddesi Maslak istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre içinde 4 kişinin bulunduğu, Emrah Yardımcıer yönetimindeki 34 Y 1880 plakalı otomobil, viraja gererken bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak yol kenarındaki tabela direğine çarptıktan sonra takla atarak durabildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ YARALANDI

Çarpmanın etkisiyle otomobilin motor kısmı ve lastikleri yola savrulurken, kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilden fırlayan Fatih Abanik (19), Ömer Mert (24), olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Emrah Yardımcıer ve Seyit Arı (23) ise yaralandı. Yaralılardan, durumu ağır olan Emrah Yardımcıer, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Seyit Arı ise Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı öğrenerek olay yerine gelen ölenlerin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Polis kaza yerine güvenlik şeridi çekerek yolu trafiğe kapattı. Çekici tarafından otomobilin yoldan kaldırılması sonrası yol yeniden trafiğe açıldı.

"DİREĞE VURUNCA MOTORU DÜŞTÜ"

Kazayı gören bir görgü tanığı ise, " Otomobil viraja giriyor. Viraja girerken hızını alamayarak direğe vuruyor. Direğe vurunca motor düşüyor,araba takla atıyor. Otomobil süratli geliyordu" dedi. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

FOTOĞRAFLI