ANTALYA'da 71 yaşındaki Yaşar Karagöz'ün evine gidip kendini 'avukat' olarak diye tanıtan kimliği belirlenemeyen kadın dolandırıcı, 4 bin 500 TL'yi alıp ortadan kayboldu.
Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi, Gençlik Mahallesi'nde meydana geldi. Felçli eşi Yüksel Karagöz ile birlikte yaşamını sürdüren Yaşar Karagöz'ün kapısını çalan bir kadın, Telekom'dan geldiğini ve avukat olduğunu söyledi. Kablolu TV'nin faturalarının ödenmediğini söyleyen dolandırıcı, Karagöz'e mahkemeye verileceğini söyledi.
Paniğe kapılan Karagöz, evde bulunan ve eşinin tedavi için sakladığı paradan 500 TL'yi avukat sandığı kadına verdi. İşlemler için evrak aramak amacıyla oda değiştiren Yaşar Karagöz, döndüğünde kadının ve çantasında bulunan 4 bin TL'nin olmadığını fark etti. Fenalaşan Karagöz'ün yardımına komşuları yetişti. Olay yerine çağrılan polis, 30-35 yaşlarında beyaz tenli, düzgün giyimli kadını aramaya başladı.
Olayın şokunu atlatamayan Yaşar Karagöz, "Bana 'Telekom'dan geliyorum. Avukatım' dedi. Sonra felçli eşim için sakladığım parayı alıp gitti. Şimdi ben ne yapacağım?" diye gözyaşı döktü.