BODRUM'da düzenlediği müzik organizasyonları ile tanınan reklamcı ve menajer 40 yaşındaki Ömer İpek, yalnız yaşadığı İstanbul Kadıköy'deki evinde ölü bulundu. Epilepsi hastası olan ve kalp krizinden yaşamını yitirdiği sanılan İpek'in cesedi, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.
Reklamcı ve menajer Ömer İpek, bu sabahki bir randevusuna gitmeyince merak eden arkadaşı kendisini telefonla aradı. Ancak telefonlarına yanıt alamayan arkadaşı durumdan şüphelenip, polise bildirdi. Polis, çilingir yardımıyla girdiği Kadıköy'deki yalnız yaşadığı evinde İpek'i yatağında ölü buldu. Sara hastası olan ve kalp krizi geçirdiği sanılan İpek'in cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. İpek'in yapılacak otopsinin ardından düzenlediği müzik organizasyonları ile tanındığı Bodrum'a gönderilecek cenazesinin, yarın öğlende Yeniköy Camisi'nde kılınacak namazın ardından Karaburgaz Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.
İpek'in yakın arkadaşı Aslı Yörükoğlu, "Ömer birçok başarılı reklam ve organizasyon çalışmasına imza atmıştı. Çok genç yaşta aramızdan ayrılması ani ölümü bizleri şok etti. Çok sevdiği Bodrum'da gömülmek istiyordu. Vasiyeti üzerine kendisini yarın Bodrum'da toprağa vereceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI