Türkiye'de ilk ve tek polis sendikası olan Emniyet-Sen'in  Kurucu Genel Başkanı İrfan ÇELİK,yılmadı yıkılmadı,hukuk zaferini kazandı.Polislik mesleğinden 18 kez ihraç edilmesine karşın hukuk mücadelesini kazanarak çok sevdiği polislik mesleğine geri döndü..

Sosyal medya'da örgütlenen "Polis memurları Dayanışma Grubu ", üyelerine MÜJDELER OLSUN...!  YILMADI YIKILMADI...ARAMIZA TEKRAR HOŞGELDİN İRFAN BAŞKAN..." başlıklı bir duyuru yayımladı..

Duyuru'da şu ifadeler yer aldı :

" MÜJDELER OLSUN...!
YILMADI YIKILMADI...
ARAMIZA TEKRAR HOŞGELDİN İRFAN BAŞKAN...

Emniyet-Sen Kurucu Genel Başkanı İrfan ÇELİK mesleğe döndü.

Mesleğe ilk başladığı günden beri Polisin Özlük Hakları ve Sendikalaşma alanında çalışmalar yaptı.

Düşüncelerinden dolayı tutuklandı, sahte belgelerde hakkında dava açıldı.

İki kişinin kendi arasında yaptığı telefon konuşmasında geçen tehdit unsurunu emniyete bildirmediğinden hakkında soruşturma açıldı. Kişiler birbiriyle barıştı, şikayetleri geri alındı ama Paralel Çetenin İrfan ÇELİK’e olan düşmanlığı hız kesmedi. Sendika Kurulduktan sonra bu dosya tekrar gündeme geldi ve bu dosyadan dolayı hakkında ihraç cezası verildi.

O Emniyet-Sen fikrini ilk ortaya atanlardan birisiydi, geride durmadı ve Kurucu olarak yer aldı. Emniyet-Sen’in ilk Genel Başkanı oldu. Paralel Çete bu durumu hazmedemedi ve hakkında sosyal medyada karalama kampanyası başlattı. Meslekten tam 18 defa ihraç edildi.

17 Aralık Operasyonlarının hemen ertesi günü; bütün STK lar sus pus olmuşken ‘’ 17 Aralık Bir Darbe Girişimidir ‘’ dedi ve yol arkadaşlarıyla birlikte bu girişimlerin önüne geçti. Bu tarihten sonra ölüm tehditleri almaya başladı. Fakat yılmadı, yıkılmadı en kötü günlerinde bile bir an olsun sarsılmadı.

Hukuktan, Mücadeleden vazgeçmedi. Bu ülke ve bu teşkilat, hiçbir cemaatin üyesi olmayan, kimsesi olmayan, vatan evladı Polislerin, sığınacakları ONURLU bir LİMAN olan Emniyet-Sen’e, değerli gönüllülerine ve bu hareketin lideri olan İrfan ÇELİK’e çok şey borçludur.

Göreve başlaması nedeniyle kendisini can ü gönülden kutluyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Aramıza tekrar hoşgeldin İrfan Başkan..

Polis Memurları Dayanışma Grubu "


AYDINSES-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN