Murat YAYIN/ MALKARA,(Tekirdağ),() - TEKİRDAĞ’da Malkara Belediyesi tarafından bu yıl 2’nci düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvasının Gözsüzköy ve Izgarköy takımları arasındaki karşılaşmada kavga çıktı. İki takım futbolcuları penaltı atışlarının ardından birbirlerine tekme tokatla saldırdı. Olayda 2 futbolcu hafif şekilde yaralandı.
Malkara Belediye Başkanlığı bu yıl 2’nci kez mahalleler arası futbol turnuvası düzenledi. Malkara 14 Kasım stadyumundaki Izgarköy ile Gözsüzköy mahalle takımları karşı karşıya geldi. 90 dakikası 1-1 sonuçlanan karşılaşmanın uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca maç, penaltılara kaldı. Yeşil-beyazlı formalı Izgarköy penaltı atışlarında 4-1 üstünlük sağlayıp 2’nci tura yükseldi. Ancak golden sonra iki takım oyuncuları arasında tartışma çıktı. Kısa sürede alevlenen tartışma kavgaya dönüştü. Birbirlerine tekme tokat saldıran oyuncuları, araya giren taraftarlar ve polis ekibi ayırdı. Bu sırada Izgarköyü kalecisinin yere düştükten sonra tekmelendiği görüldü.
İki takım oyuncularının sakinleştirilmesinden sonra hafif şekilde yaralanan Izgarköy mahalle takımından 22 yaşındaki Alihan Yıldırım ve 29 yaşındaki Güven Şeker ambulansla Malkara Devlet Hastanesi’ne götürülüp ayakta tedavi edildi. Polisin çıkan kavgayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI