Türkiye Gazetesi'ndeki "Anlat Derdini Feridun Ağabeye " köşesine bir Özel Harekât Polisi "Sayın Başbakanıma kişisel arzımdır..! " başlıklı açık mektup gönderdi.

Bir Özel Harekât Polisinin "Sayın Başbakanıma kişisel arzımdır..! " başlıklı açık mektubunda şu ifadeler yer aldı :

" Sayın Başbakanıma kişisel arzımdır..!

Sayın Başbakanım, benim durumumda olan var mıdır bilemiyorum ama gündemde olan ve ülkesine vatanına devletine değil de illegal yapılanmalara hizmet edenlerin devletimiz tarafından tespit edilerek görevden el çektirilmesi sürecinde, bazı husumetlilerimiz tarafından jurnallenerek hiç alakam olmadığı hâlde o kategoride değerlendirilmiş gibi aktif görevden el çektirilerek ücra köşe karakollarında görevlendirildim.

Sayın Başbakanım her şekilde kendimi ispat edebilirim ki bana iftira atılmıştır. Ben ve tanıdığım birkaç arkadaş, bizler Şırnak’ta, Diyarbakır’da cansiperane çalışıp çok büyük mücadele vererek görevlerimizi kusursuz yaptık. Takdir ve taltifle ödüllendirildik. Şu an terörün en şiddetli bir şekilde devam ettiği süreçte benim gibi tecrübeli donanımlı özel harekâtçı arkadaşlar bu sebeple ücra görevlerde pasifize edilirken Doğu ve Güneydoğu’ya çok genç ve bize göre tecrübesiz gençlerin gitmesine üzülüyoruz.

Atış ve spor testini iki defa geçemeyenler çıkartılması gerekirken bizlerin çıkartılmasına anlam veremiyorum. Bizim dosyamızı incelemeden hakkımızda verilen kanaate çok üzüldüm. Bu konulara bir şeffaflık getirilirse çok sevinirim.

Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Ben ve benim durumumdaki birçok özel harekâtçı arkadaş Doğu ve Güneydoğuda çalışmak istiyoruz. Neresi olursa olsun fark etmez.

Sayın Başbakanımızdan ricamızdır, bu konuda bize yardımcı olsunlar. Bizim gibi tecrübeli personeli tekrar uç görevlerden aktif görevlere alırlarsa hem devletimiz kazanır hem biz mağdur edilmiş olmayız. Saygılarımla.”

ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN