SİVAS'ın Suşehri ilçesinde TIR ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
Kaza sabah saat 05.00 sıralarında D-100 Karayolunda, Suşehri ilçe merkezine 6 kilometre kala meydana geldi. Ankara'dan Erzurum'a gitmekte olan Musa Kılıç yönetimindeki 06 EY5694 plakalı beyaz eşya yüklü TIR, karşı yönden gelen Giresun Çamoluk'tan Tokat istikametine gitmekte olan Mehmet Kaleli (66) yönetimindeki 78 BR 499 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil içerisinde bulunan Kudret Kaleli (59) olay yerinde yaşamını yitirirken, otomobil sürücüsü Mehmet Kaleli ise ağır yaralandı.
Çarpışmanın etkisiyle otomobil içerisinde sıkışan Mehmet Kaleli Suşehri Belediyesi'ne ait itfaiye kurtarma ekiplerince çıkartıldı. Durumu ağır olan Mehmet Kaleli olay yerine gelen ambulansla önce Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ardından ambulansla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kudret Kaleli'nin cesedi ise Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI