ISPARTA’da 60 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilde 24 yaşındaki Fatma Ceren Ölmez hayatını kaybetti, sürücü ve onu kurtarmak için gelen babası da yaralandı.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Isparta’nın merkeze bağlı Darıderesi Köyü yakınlarında meydana geldi. 24 yaşındaki Mehmet Yıldırım’ın kullandığı 32 AB 648 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 60 metrelik uçuruma yuvarlandı. DSİ'ye ait Darıderesi Göleti’nin atık su boşaltım kanalına düşen otomobilde bulunan Fatma Ceren Ölmez olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Mehmet Yıldırım ise yaralandı.

KURTARMAYA GELEN BABA UÇURUMDA MAHSUR KALDI

Otomobilde sıkışan Mehmet Yıldırım, cep telefonuyla babası 63 yaşındaki Orhan Yıldırım'dan yardım istedi. Olay yerine gelen baba Yıldırım, oğlunu kurtarmak için aşağı inmek istediği sırada ayağı kaydı ve uçurumda mahsur kaldı.

HALATLA UÇURUMA İNİP KURTARDILAR

İhbar üzerine olay yerine 112, AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Uzattıkları halatla uçuruma inen ekipler, sürücü Mehmet Yıldırım’ı kurtararak, sedye yardımıyla uçurumdan çıkardı. Mahsur kalan Orhan Yıldırım da halatla yukarı çekildi. Ambulansa konulan Mehmet ve Orhan Yıldırım, Isparta Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Baba ve oğlun sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazada yaşamını yitiren Fatma Ceren Ölmez’in cenazesi ise savcının incelemesinin ardından olay yerinden alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.