BURSA'da parası olmadığını söyleyip otelde ücretsiz konaklamak istemesine izin verilmeyen Mehmet Okan T., lobide bulunan müzisyen Hülya D.'yi bıçakla rehin aldı. Otele gelen polis tarafından Okan T. etkisiz hale getirirken, Hülya D.'yi yara almadan kurtardı.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde oturan Mehmet Okan T., babasıyla tartışınca evi terk edip otobüsle Bursa'ya geldi. Merkez Osmangazi İlçesi Bursa-Yalova yolu üzerindeki bir otele giren Mehmet Okan T., iddiaya göre görevlilere parası ve kalacak yeri olmadığını belirtip ücretsiz konaklamak istediğini söyledi. Otel yetkilileri izin vermeyince tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mehmet Okan T., akşam otelde yapılacak olan bir düğünde sahne almak için lobide bekleyen müzisyen 45 yaşındaki Hülya D.'nin boğazına bıçağı dayayıp rahin aldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Otele giren polisler, kısa sürede Mehmet Okan T.'yi etkisiz hale getirerek Hülya D.'yi yara almadan kurtardı.

Birçok suçtan poliste kaydı olduğu belirtilen Mehmet Okan T., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Demirtaş Polis Merkezi'ne götürüldü.