BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde 4 kişinin öldüğü, 1 kişinin ağır yaralandığı kazada ölenlerin 3'ünün kardeş oldukları belirlendi. Ölenlerden inşaat işçileri; hafif ticari araç sürücüsü 34 yaşındaki Mehmet Murat Durdu, 37 yaşındaki Ercan Durdu, 33 yaşındaki Mustafa Durdu ve 31 yaşındaki Murat Küçükoğlu olduğu tespit edildi.

Kaza, Orhangazi İlçesi Bursa Karayolu Küçük Sanayi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Bir kargo şirketine ait, 53 yaşındaki Ahmet Ahmetoğlu yönetimindeki kamyon bilinmeyen nedenle karşı şeride geçince Mehmet Murad Durdu yönetimindeki 27 SY 121 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Yaklaşık 50 metre sürüklenen hafif ticari araçta bulunan Mehmet Murat Durdu, Ercan Durdu ve Mustafa Durdu kardeşler ile Murat Küçükoğlu öldü.

Ölen kişilerin bir hafta önce Gaziantep’ten Orhangazi’ye geldikleri ve dış cephe ustası olarak Orhangazi İlçesi’ndeki inşaatlarda çalıştıkları belirlendi. Ölen 3 kardeşten Ercan Durdu’nun evli ve 2 çocuk babası, Murat Küçükoğlu’nun da evli ve 1 çocuk babası oldukları tespit edildi. Kazaya neden olan kamyon sürücüsü Ahmet Ahmetoğlu’nun ise yaralı olarak kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesinde yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü kaydedildi.
BURSA, (DHA)