Edip TEKİN-Süheyla GÖZDERELİLER/ BURSA-YALOVA, () - BURSA'da, ördek avlamak için Uluabat Gölü'ne açılan emekli emniyet müdürü Sedat Erdoğan'dan 2 gündür haber alınamıyor. 
Yalova'da uzun süre emniyet müdür yardımcılığı yapan ve bir süre Emniyet Genel Müdürlüğü Araştırma ve Planlama Koordinasyon Dairesi Başkanlığı görevini de yürüten Sedat Erdoğan yaklaşık 5 yıl önce emekli oldu. Deniz sporlarının yanı sıra kayak ve ava karşı ilgisi ile tanınan Erdoğan, geçtiğimiz perşembe günü Bursa'ya gelip, kano ile ördek avlamak üzere Uluabat Gölü'ne açıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Aramalara rağmen ulaşamayınca ailesi hayatından endişe ettiği Sedat Erdoğan'ın bulunması için jandarmaya haber verdi. Uluabat Gölü'nde Bursa Jandarma Arama ve Kurtarma ekipleri ile Erdoğan'ın bulunması için dün başlatılan arama çalışmalarında kendisine ait olduğu sanılan bazı kıyafetleri bulundu. Bugün de devam eden arama çalışmalarından sonuç alınamadı. 
Haber alınamayan Sedat Erdoğan, Yalova'da bulunan ve ticaretle uğraşan akrabası Şener Pişmişoğlu'nun sahte evraklar düzenleyerek ismini değiştirdiği bir yatı bilmeyerek üzerine aldığı iddiasıyla geçirdiği soruşturma kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılmıştı. Sedat Erdoğan, 2010 yılında kız arkadaşı ile birlikte motosiklet kazasında 30 yaşındaki oğlu Özgür Deniz Erdoğan'ı kaybetmişti.

FOTOĞRAFLI