Hakan KAYA / İstanbul, () Dört buçuk ay önce cezaevinden tahliye olduğu günün akşamı bir kişiyi vuran Onur Özbizerdik, iddiaya göre Tarabya'da bulunan bir otelin lobisinde 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp'i bacağından vurarak olay yerinden kaçtı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri Özbizerdik'i yakalamak için çalışma başlattı.

Dört buçuk ay önce cezaevinden tahliye olduğu günün akşamı bir kişiyi vuran Onur Özbizerdik, iddiaya göre Tarabya'da bulunan bir otelin lobisinde 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp'i bacağından vurarak olay yerinden kaçtı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri Özbizerdik'i yakalamak için çalışma başlattı.

LOBİDE AYAĞINDAN VURDU







Olay gece saat 01.00 sıralarında Tarabya Haydar Aliyev Caddesi'nde üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre otomobiliyle otele gelen Onur Özbizerdik otel lobisinde otururken, ailesiyle birlikte bir yakınının nişan davetine katılan 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp ile lobide karşılaştı. Karşılaşmanın ardından Özbizerdik, Ahmet Ozan Özalp'i bacağından yaralayarak olay yerinden otomobiliyle kaçtı. Otel çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı Ahmet Ozan Özalp, ambulansla Özel Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİS OTELDE İNCELEM YAPTI







Olay yerine gelen polis ekipleri otel lobisinde inceleme yaparken güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri Özbizerdik'i yakalamak için çalışma başlattı.

"SİLAHLA İÇERİ NASIL GİRDİ BİLMİYORUZ"







Olay sonrası açıklama yapan otelin avukatı Nezafet Duruhan, "01.05 sıralarında bir organizasyon sırasında yaralamalı bir kaza oluşmuş. Polis müdahale etti. Şuanda mağdur yakınları ifade veriyorlar. Biz de gideceğiz. Kayıtları izlemedik. Bir anlık ateş etmiş birileri. Biz de bilmiyoruz üzgünüz. Onur Özbizerdik'in yaptığını söylüyorlar ama net bir şey görmedik bilmiyoruz. Anlık bir olay. Buradaki davetlilerden değil. Ne için otelde bulunduğunu bilemiyoruz. Organizasyonun davetlisi değil onu kesin olarak biliyoruz. Silahla içeri nasıl girdi onu da bilmiyoruz. Girmemesi gerekir. Hangi yöntemle girmiş, arkadaşları mı var içerde odalara mı bıraktı ne şekilde içeriye aldığını bilmiyoruz, araştıracağız. Biz de şikayetçiyiz. Yaralı kişi küçük yaşta durumu kötü değil" diye konuştu.

CEZAEVİNDEN ÇIKTIĞI GÜN ADAM VURMUŞTU







Bir zamanların ünlü kabadayısı Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik, Şişli’de 22 Haziran 2009 tarihinde bir rezidansta işadamı Fatih Edremit’in öldürülmesine ilişkin davada yargılanırken 4,5 ay önce tahliye edilmiş, cezaevinden çıktığı 5 Kasım 2014 günü ise Sarıyer Emirgan'daki bir barda kapıda duran güvenlik görevlisini silahla yaralamıştı.

(FOTOĞRAFLI)