Ali AKSOYER/İSTANBUL() ARNAVUTKÖY’de işadamı Barış Maden’i tabancayla vurarak öldüren, yanında bulunan babası Turan Maden'i de yaraladığı iddia edilen Salih P., polise teslim oldu.

Taşoluk Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi’nde dün meydana gelen olayda Okul Servis işi yapan bir şirketin yönetim kurulu başkanı Barış Maden ve yanında bulunan babası Turan Maden yanlarına yaklaşan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonu Barış Maden hayatını kaybederken babası Turan Maden yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken şüpheli yaya olarak olay yerinden kaçtı.

Polis tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada Baba Turan Maden ile oğlu Barış Maden’in bir okul servis ihalesi nedeniyle aynı işi yapan Salih P., ile kavgalı olduklarını tespit etti. Olayı gerçekleştirdiği belirlenen Salih P., polis tarafından aranırken, bugün Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu.

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Salih P., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.