ADANA'da 54 yaşındaki Mustafa Küçük kavga ettiği 31 yaşındaki oğlu Gökhan Küçük'ü otomatik av tüfeği ile başından vurup öldürdü.

AV TÜFEĞİ İLE VURDU

Olay, saat 19.30 sıralarında merkez Sarıçam İlçesi Yeşiltepe Mahallesi 2815 Sokak'ta meydana geldi. 54 yaşındaki Mustafa Küçük, 31 yaşındaki oğlu Gökhan Küçük ile tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede kavgaya döndü. Evdeki otomatik av tüfeğini alan baba Mustafa Küçük, balkondaki oğlu Gökhan Küçük'ün üzerine tüfekle 4 el ateş etti.

Başına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Gökhan Küçük, kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesi duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bilinci kapalı şekilde ambulansa alınan Gökhan Küçük, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti. Kısa sürede yakalanan baba Küçük ise gözaltına alınırken, suç aleti tüfeğe el konuldu.

Polise verdiği ilk ifadede oğlunun işsiz olduğunu, sürekli alkol alarak kendilerini ve çevreyi rahatsız ettiğini öne süren baba Küçük, akşam yine küfürler edip eve zarar verince kendisini öldürdüğü söylediği. Mustafa Küçük'ün emniyetteki sorgusu devam ediyor.

OĞLUNU UYUŞTURUCU KULLANDIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

ADANA'da uyuşturucu bağımlısı oğlu 31 yaşındaki Gökhan Küçük'ü av tüfeği ile başından vurarak öldüren 54 yaşındaki Mustafa Küçük, "Hayatımızı zehir etti. Bizi dövüyor, çevresine zarar veriyordu. Yine de pişmanım" dedi.

Cinayet, merkez Sarıçam İlçesi'nin Yeşiltepe Mahallesi 2815 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, uzun süre Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde çalışan Gökhan Küçük, karıştığı bir olay nedeniyle hakkında arama kararı çıkartılınca, eşi ve 2 çocuğunu da yanına alıp Adana'ya baba evine döndü.

ANNE BABASINI DÖVDÜ

Uyuşturucu bağımlısı olan işsiz Küçük, işçi emeklisi babasından uyuşturucu parası isteyip, vermeyince de evdeki eşyaları satmaya başladı. Olay günü de para isteyen Gökhan Küçük, anne ve babasını dövmeye başladı. Oğlunun darbelerinden korunmak isteyen baba Mustafa Küçük, odaya girdi, duvarda asılı duran av tüfeğini alıp, ateş etti. Baba Küçük, yaralı halde kendine saldırmaya çalışan oğluna 4 el daha ateş etti.

Silah sesi duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Gökhan Küçük, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Mustafa Küçük, verdiği ilk ifadede oğlunun işsiz olduğunu, sürekli alkol alıp, uyuşturucu kullandığını söyledi. Kendilerini ve çevreyi rahatsız ettiğini öne süren baba Küçük, akşam yine küfürler edip eve zarar verince, kendisini öldürdüğü söylediği. Mustafa Küçük, "Hayatımızı zehir etti. Bizi dövüyor çevresine zarar veriyordu. Yine de pişmanım" diye konuştu.
Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Gökhan Küçük'ün cenazesi ise Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlanan Mustafa Küçük ise adliyeye sevk edilecek.