BURSA’nın İnegöl İlçesi otobüs terminalinin park alanında aşırı hız yapan motosiklet, bir kişiye çarptıktan sonra devrildi. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen kazada, motosikletin çarptığı muavin ile araçta bulunan iki kişi yaralandı.
Kaza, saat 17.00 sıralarında İnegöl terminalinin otobüs otoparkında meydana geldi. 21 yaşındaki Muhammet Hafızoğlu yönetimindeki 34 TJ 1290 plakalı motosiklet terminal içine girdikten sonra aşırı hızla hareket etmesi sonucu iki kadına çarpmaktan son anda kurtuldu. Motosiklet ardından otobüsü perona çekmek için aracın yanına gitmekte olan muavin 34 yaşındaki Orhan Elsıkan’a çarptı.
Çarpmanın etkisiyle Orhan Elsıkan savrulurken, motosiklet de devrilip yaklaşık 10 metre sürüklendi. Kazada Orhan Elsıkan ağır yaralandı. Motosiklet sürücüsü Muhammet Hafızoğlu ve arkasında oturan arkadaşı Bahadır Ali de yaralandı.
Terminalin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen kazada vatandaşların panikle kaçıştıkları görülürken, kaza sonrası olay yerine ambulanslar ve polis sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri durumu ağır olan Orhan Elsıkan ve diğer yaralılara ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra 3 yaralı daha sonra ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Orhan Elsıkan’ın durumun ciddi olduğu, diğer iki yaralının ise kazayı düşmenin etkisiyle hafif sıyrıklarla atlattıkları bildirildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

SA(FK/AAA) (FOTOĞRAFLI)