Nevşehir’de otomobil ile motosikletin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı.

Soner Samanlı’nın kullandığı 50 EK 909 plakalı otomobil, Aksaray yolu üzerindeki Tek Yıl Petrol İstasyonu karşısında, kavşaktan yeni TOKİ bloklarına dönüş yapacağı sırada, Aksaray yönünden gelen Serdar Çavuş’un kullandığı 50 DY 316 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü yara almadan kurtulurken, motosiklet sürücüsü Serdar Çavuş(18) ile arkasında bulunan Erdem Ulutaş(17) ağır yaralandı.

Kaza yerine çağrılan 112 acil servis ekipleri tarafından Nevşehir Dr. İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi’nde ilk tedavileri yapılan Serdar Çavuş ile Erdem Ulutaş, durumlarının ağır olması nedeniyle Kayseri Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralılardan motosiklet sürücüsü Serdar Çavuş, tüm tıbbi müdahalelere karşın hayatını kaybetti.

Kazadan sonra otomobil sürücüsü Soner Samanlı polis tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.