Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, () - DÜZCE'de minibüsüyle yolcu taşımacılığı yapan Zahit Akbuz, tartıştığı 3 kişinin saldırısına uğradı. Akbuz'u karnından bıçaklayan 3 kişi kaçtı.
Olay bugün saat 17.00 sıralarında, Çay Mahallesi'ndeki minibüs durağında meydana geldi. Düzce ile merkeze bağlı Kiraztarla Köyü arasında minibüsüyle yolcu taşımacılığı yapan Zahit Akbuz, köye gitmek için sırada beklerken, aracına gelen kimliği belirlenemeyen 3 kişi ile tartışmaya başladı. 3 kişi, kavga ettikleri Zahit Akbuz'u minibüsün içerisinde karnından bıçakladıktan sonra kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Karnına aldığı 2 bıçak darbesiyle yaralanan Zahit Akbuz polisler tarafından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Zahit Akbuz, Kiraztarla Köyü'nden Düzce'ye gelirken 3 kişinin durması için el kaldırdığını, ancak kendisinin görmediğini belirterek, "Durmam için el kaldırmışlar, ancak ben görmedim. Görseydim dururdum. Daha sonra buraya kadar gelip beni buldular. Aracın içerisinde beni bıçaklayıp kaçtılar" dedi.
Polis kaçan 3 kişinin kimliklerini tespit etmeye çalışırken, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI