ELAZIĞ'ın merkeze bağlı Yurtbaşı Beldesi'nde, 1 hafta içersinde 2 ayrı marketten hırsızlık yapan 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 21 yaşındaki K.S.'nin vatani görevini yaptığı, izinli geldiği memleketinde hırsızlık yaptığı belirlendi.
Yurtbaşı Beldesi'nde girdikleri marketlerden sigara, para çalan, görüntülerini kaydeden bilgisayar ile marketin veresiye defterini de beraberlerinde götüren 4 şüpheli Elazığ’daki Sürsürü Mahallesi'nde kablo çalarken yakalandı. Gözaltına alınan 4 kişi sorgularında Yurtbaşı Beldesi'ndeki market hırsızlığına karıştıkları güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildi. Zanlıların evlerinde yapılan aramda bir dizüstü bilgisayar, çok sayıda sigara paketi, marketin veresiye defteri, bakır kablo, demir kesme makası ele geçildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden K.S.’nin asker olduğu ve izin alarak memleketi Elazığ’a geldiği belirlendi. K.S., inzibat ekipleri tarafından adliyeye getirilirken, K.S. ile birlikte gözaltına alınan Y.Y., E.K. ve E.T., sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI