DENİZLİ'de, müdürü olduğu marketler zincirinin kasasından 40 bin TL çaldıktan sonra hırsızlık ihbarında bulunan Osman Gülhan'ın (30), dün tutuklanmasının ardından, hırsızlığa yardımcı olduğu belirlenerek gözaltına alınan Ender Yörük (30) de tutuklandı.
Pamukkale ilçesinde 21 Şubat'ta jandarmayı arayan Osman Gülhan, müdürlüğünü yaptığı Pamukkale ilçesindeki bir marketler zincirinin kasasından 40 bin TL çalındığı ihbarında bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Denizli İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi, soruşturma başlattı. JASAT ekibi, yaklaşık 12 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını inceledikten sonra parayı çalan kişinin ihbarda bulunan müdür Osman Gülhan, olduğunu tespit etti. Gülhan, gözaltına alındı.
PARAYI MONTUNUN ALTINA SAKLAMIŞ
Kamera görüntülerinde, Gülhan'ın kasadan aldığı parayı montunun altına saklayıp ihbarda bulunduğu yer aldı. Jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf eden Gülhan'ın göstermesi üzerine paranın yarısı evinin yanındaki odunlukta bulundu. Para, market yetkililerine teslim edilirken, adliyeye sevk edilen Gülhan, tutuklandı. JASAT'ın yaptığı araştırmanın devamında, tutuklanan Gülhan'ın suç ortağı olduğu ve kasadan çalınan 40 bin TL'yi paylaştığı bir kişinin daha olduğu ortaya çıktı. JASAT ekibi, Gülhan'la birlikte hırsızlık olayına karışan Ender Yörük'ü de bugün yakaladı. Mahkemeye çıkarılan Ender de tutuklandı.