Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), () – ANTALYA’nın Manavgat İlçesi Yelken, Sualtı ve Su Üstü Sporları Derneği Başkanı Okan Sezen, tartıştığı kişilerce tabancayla vurularak ağır yaralandı.
Manavgat Yelken, Sualtı ve Su Üstü Sporları Derneği Başkanı Okan Sezen, akşam saatlerinde Titreyengöl Boğaz mevkiinde, kendisine ait su sporları merkezinde kimliği belirsiz kişilerle tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Gruptan bazıları, kürekle Okan Sezen’e saldırırken, içlerinden biri de tabancayla rastgele ateş açtı. Vücuduna iki kurşun isabet eden Okan Sezen yaralandı. Sezen, çağrılan ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Jandarma, olay sonrası kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 
Bu arada, olay anı, bu sırada bölgede bulunan bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde gruptaki birkaç kişinin tartıştığı ve birinin kürekle yere düşürdüğü kişiye vurmaya çalıştığı görülüyor. Kısa süre sonra da bağrışmalarla birlikte silah sesleri duyulurken, çevredekilerin koşarak uzaklaşmaya çalıştığı görüntülere yansıyor.