EDİRNE’de geçen Eylül ayında Süper Loto'dan 11 milyon kazanan Edirneli hamal Fuat Özdemir’in bürosunun kurşunlanması soruşturması kapsamında tabancayı kullandığı öne sürülen Engin Kocaoğlu ile olayın azmettirici olduğu iddia edilen Gürkan Göçmen polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan Kocaoğlu milyoner Fuat Özdemir’in babasını dolandırdığı için bürosuna ateş ettiğini söyledi.
Süper Loto'dan 11 milyon kazanan Edirneli hamal Fuat Özdemir’in Abdurrahman Mahallesi, Tarlakapı Caddesi'ndeki 5 katlı iş merkezinin önünde geçen 15 Kasım gecesi silahla 5 el
ateş edilmiş, kurşunlardan biri Özdemir’in bürosunun camına isabet etmişti. Olayla ilgili soruşturma başlatan Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olayla ilgisi olduğu belirlenen A.E., S.E.’yi yakalayıp gözaltına aldı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İşmerkezi önünde tabancayı kullandığı öne sürülen Engin Kocaoğlu ve Gürkan Göçmen ise bugün polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan şüphelilerden Kocaoğlu, milyoner Fuat Özdemir’in babasını dolandırarak parasını aldığını ve bu nedenle bürosuna ateş açtığını söyledi.
Azmettirici olduğu iddia edilen Gürkan Göçmen ise iddiaları kabul etmedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen Kocaoğlu ve Göçmen, elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili ifadesi alınan Fuat Özdemir ise şüphelilerden şikayetçi olduğunu bildirildi. Soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI