KÜÇÜKÇEKMECE'de uyuşturucu satışına karşı yürüyüş yapan dernek üyeleri ile bir grup arasında yaşanan gerginlik, taşlı, sopalı, bıçaklı kavgaya dönüştü.

Olay, Sefaköy Kemalpaşa Mahallesi Erkin Sokak'ta dün saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, mahalle sakinleri ile madde bağımlısı olduğu iddia edilen kişiler arasında, geçtiğimiz pazar günü sözlü tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir kişi bıçaklanarak yaralandı.

Yaşanan bu olay üzerine İşçilerin Birliği Derneği, dün akşam saatlerinde uyuşturucu madde satışını ve çeteleri protesto etmek amacıyla mahallede yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüş sonunda dernek binası önünde toplanan dernek üyeleri ile bir grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda taraflar birbirlerine taş, sopa ve bıçaklarla saldırdı. Kavga sonrası her iki taraftan da yaralananlar oldu. Bu anlar ise bir amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI.

Yaralılar, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çevredeki diğer hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Ayrıca yaşanan gerginlik sırasında sokak içerisinde bulunan bazı araçlar da ve işyerlerinde atılan taşlar nedeniyle maddi hasar meydana oluştu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

CHP MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN ÇELEBİ MAHALLEYE GELDİ


CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Dursun Zengin, meydana gelen olay sonrası mahalleye geldi. Çelebi, İşçilerin Birliği Derneği binasına gidip, dernek yöneticisi İpek Bozkurt'tan olay hakkında bilgi aldı. Daha sonra ise gerginlik sırasında işyeri zarar gören bir vatandaşın yanına uğrayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

POLİS MAHALLEDE ÖNLEM ALDI

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, çevik kuvvet ekiplerinin mahalledeki bekleyişi sürüyor.

FOTOĞRAFLI