GAZİANTEP'te yakınının kabrine ziyarete giden Mehmet Çokgezici ve Ali Durmaz, mahsur kalan köpeği kurtarmak için girdikleri mezarlık içerisindeki mağarada yolunu kaybetti. Mağarada yaklaşık 3 saat mahsur kalan 2 kişi, itfaiye tarafından kurtarıldı.

Olay, akşam saatlerinde Gaziantep Asri Mezarlığı'nda meydana geldi. Yakınlarının kabrine ziyarete gelen Mehmet Çokgezici ve Ali Durmaz, havlama sesi gelen mağarada bir köpeğin mahsur kaldığını fark etti. Bunun üzerine mağaraya giren ve yolunu kaybeden Çokgezici ve Durmaz da mahsur kaldı. Telefon çekmeyen mağarada mahsur kalan Çokgezici ve Durmaz'ın yardım sesini duyan mezarlıktaki güvenlik görevlileri, polis ve itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine mezarlığa gelen polislerin çağırdığı itfaiye ekipleri, girdikleri mağarada Çokgezici ve Durmaz ile köpeği kurtardı.

Mağarada 3 saat mahsur kaldıklarını belirten Ali Durmaz, köpeği kurtarmak için girdikleri mağaradan çıkamadıklarını söyledi. Mağaradan çıkarılan 2 kişi, ifadelerinin alınması için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

FOTOĞRAFLI