ESKİŞEHİR'de 29 yaşındaki Kazım Gür, boşanmak için mahkemelik olduğu eşi Burcu Gür ile sokakta gördüğü 54 yaşındaki komşusu Vedat Körpe ile tartıştı. Kazım Gür'ün tekmeyle göğsüne vurduğu Vedat Körpe kaldırıldığı hastanede öldü.
Olay dün akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi Şair Fuzuli Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre Kazım Gür, 2 gün sonra boşanmak için mahkemeleri olan eşi Burcu Gür'ü evlerinin yakınında komşusu Vedat Körpe ile yürürken gördü. Kazım Gür, komşusu Vedat Körpe ve kendi eşi Burcu Gür ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda Kazım Gür, Vedat Körpe'nin göğsüne tekmeyle vurdu. Yere yığılıp kalan Vedat Körpe vatandaşların çağırdığı 112 ambulansıyla kaldırdığı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
Polis, olayın ardından Kazım Gür'ü gözaltına aldı, olayla ilgili soruşturmanın sürüyor. Vedat Körpe'nin kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopside belirlenecek. Ölen Vedat Körpe ile Burcu Gür'ün komşu olmalarının yanısıra aynı markette çalıştıkları belirtildi.

  FOTOĞRAFLI