İZMİT (Kocaeli), () - KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, bir otomobilin özel hazırlanmış bölümünde 29 kilo eroin ele geçirildi. Bu olayla ilgili 2 kişi tutuklanırken, Kocaeli'de polisin geçen Temmuz ayı boyunca uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik gerçekleştirdiği 51 operasyonda ise 107 kişinin gözaltına alındığı, bunlardan da 30'unun tutuklandığı bildirildi. 
İhbarı değerlendiren Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, plakası açıklanmayan bir otomobili durdurdu. arama yapılan otomobilde 'Kont' adlı eğitimli köpeğinin tepki vermesi üzerine bakılan bölümde, özel olarak hazırlanmış bölmeye gizlenmiş 29 kilo eroin ele geçirildi. Bu olayla ilgili olarak gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, geç Temmuz ayı içinde il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapanlara karşı gerçekleştirilen 51 ayrı operasyonda 107 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 69'u Savcılıkça, 8'i adli kontrolle serbest bırakıldı, 30'u ise tutuklandı.

FOTOĞRAFLI