KIRKLARELİ merkez ve Lüleburgaz İlçesi’nde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 44 şüpheli gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.
Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, şehir merkezi ve Lüleburgaz İlçesi’nde uyuşturucu satıcılarına yönelik 550 polisin görev aldığı operasyonda, 43 adrese eşzamanlı baskınlar düzenlendi.
Özel eğitimli köpeklerin de kullanıldığı operasyonda 44 şüpheli gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda  646 gram esrar, 128 fişek satışa hazır esrar, 15 fişek sentetik uyuşturucu, 427 uyuşturucu hap, 2 uyuşturucu içmekte kullanılan düzenek, 13 cinsel içerikli hap, 2 hassas terazi, 3 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca, 1 av bıçağı ile uyuşturucu satışından elde edilen 5 bin 600 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan 44 şüpheli, Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAF