CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği miting de, polise 3 bin 600 ek gösterge sözü verdi.

 Anıt Park önünde yaklaşık 8 bin kişiye hitap eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu,polise 3 bin 600 ek gösterge sözü verdi ve tek bir şart öne sürdü, "Senden bir şey istiyorum, devletin ve hükümetin polisi olma, halkın polisi ol. Halk için çalış. Gençlerimiz çocuklarımız adı üzerinde delikanlı aşırılıklara kaçabilirler, sevecenle yaklaş, bunları kucakla.." diye konuştu.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sözünü yerine getirmek için 24 saat çalıştığını belirterek, "4 yılda bu ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, bütün evlerde huzur, bütün evlerde barış olacak" dedi.

CHP’NİN TÜRKİYE RAKAMLARI

AK Parti iktidarının 13 yıldır ülkeyi yönettiğini ve bu süre içinde 6 milyon 200 bin işsiz, 17 milyon yoksul yarattığını savunan Kılıçdaroğlu, "17 milyon insanımız var. 3 milyon 750 bin hanede oturuyorlar. Bakın bunları verirken diyorlar ya ’Bu Kılıçdaroğlu nasıl hesaplamış?’ Ben hesap uzmanıyım. Neyin ne olduğunu gayet iyi bilirim. 27.5 yıl devlete bu işin hesabını yaptım. Her kuruşun hesabını yaptık, her şeyi de çok iyi biliyoruz" diye konuştu.

Kendisine yönelik eleştirilerin rakamların yanlışlığına ilişkin olmadığının altını çizerek konuşmasını sürdüren Kılıçdaroğlu, "Bana ’Doğruyu söylemiyor’ diyemiyorlar. Ya ne diyorlar, ’Efendim onları düzeltecek kaynağı nereden bulacak?’ diyorlar. Kaynağı bulacağım. AK Saray’a, Kaçak saraya bağlanan bütün hortumları keseceğim. Sözüm söz" dedi

AYDINSES-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN