Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - KAZAKİSTANLI mimar 60 yaşındaki Sergey Koshedeleva, Antalya'da yeni aldığı evinde ölü bulundu.
Türkiye'ye yerleşmek ve konut satın alıp hayatını burada sürdürmek isteyen Sergey Koshedeleva ile 55 yaşındaki eşi Irina Koshedeleva, 10 gün önce Antalya'ya geldi. Konyaaltı İlçesi, Hurma Mahallesi, 282 Sokak'ta bulunan Güntaç Sitesi'nden lüks daire satın alan Kazak çift, bir yandan da yasal işlemler için beklemeye başladı. Önceki akşam satın aldıkları evde tartışan çift, aşırı derecede alkol aldı. Bu sabah polisi arayan Irina Koshedeleva, kocasını evin içinde ölü bulduğunu söyledi. Alkol aldıktan sonra kendinden geçtiğini belirten Irina Koshedeleva, kendine geldiğinde eşini kanlar içerisinde salondaki koltuğun üzerinde ölü bulduğunu ileri sürdü. Kazak mimar Sergey Koshedeleva'nın cesedini çıplak halde bulan polis, kafası, kolları ve bacaklarında da darbeler olduğunu belirledi.
Sergey Koshedeleva'nın cesedi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, eşi Irina Koshedeleva şüpheli olarak gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI