Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), () - BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, refüjü aşarak karşı şeride geçti. Bir kamyonet ve otomobile çarptıktan sonra durabilen otomobilin yol açtığı kazada 2 kişi yaralandı. Kazada yaralanan 7 yaşındaki Emirhan Demirtaş, kaldırıldığı hastanedeki tedavisinin ardından babasını merak edince olay yerine dönerek, gözyaşı döktü.
Kaza, bugün saat 12.00 sıralarında Bursa-Ankara Karayolu'nda meydana geldi. Ankara'dan Bursa yönüne giden Ömer Kacabey yönetimindeki 16 LEY 71 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirince araç banketlere çarparak yolun karşısına geçti. Otomobil, bu sırada Bursa yönünden gelen 48 yaşındaki Hayrullah Somuncu yönetimindeki 42 DCJ 48 plakalı kamyonet ve 33 yaşındaki Soner Demirtaş yönetimindeki 16 KLE 26 plakalı otomobile çarparak, durabildi.
Kazada otomobilde sıkışan Ömer Kacabey, çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarılarak, İnegöl'deki özel bir hastaneye götürüldü. Soner Demirtaş'ın yönetimindeki araçta bulunan ve babasıyla birlikte okula gittiği belirtilen 7 yaşındaki Emirhan Demirtaş ise kazayı hafif sıyrıklarla atladı. Hastaneye kaldırılan Emirhan, tedavisinin ardından babasını merak edince tekrar kaza yerine geldi.
Babasını görünce gözyaşlarına hakim olamayan Emirhan'ı babası Soner Demirtaş, yanına giderek teselli etmeye çalıştı. Babasının iyi olduğunu görünce rahat nefes alan küçük çocuk, daha sonra yakınları tarafından tekrar hastane götürüldü.
Kaza nedeniyle Bursa-Ankara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Olay yerine gelen çekici yardımıyla kazaya karışan araçlar kaldırıldıktan sonra yol trafiğe açıldı. Soruşturma sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI