Bülent DİKTEPE/KARABÜK, () - MANİSA'nın Saruhanlı İlçesi'nde TIR’ın çarptığı otomobilde eşi ile birlikte hayatını kaybeden Astsubay Kıdemli Başçavuş 39 yaşındaki Engin Güven, memleketi Karabük'te toprağa verildi.
İzmir'de görev yapan Engin Güven, önceki gün eşi ve 2 çocuğunu yanına alıp 78 AG 092 plakalı cipiyle Manisa'da bir yakınlarının düğününe gitmek üzere yola çıktı. Manisa-Akhisar karayolunun 25'inci kilometresinde kontrolden çıkan Engin Dertli yönetimindeki 06 AU 8415 plakalı TIR, ailenin içinde bulunduğu cipe çarptı. Kazada Engin Güven ve eşi Sümeyra Güven öldü, çocukları 2 yaşındaki Ela ve 7 yaşındaki Arda Güven yaralı kurtuldu.
Sümeyra Güven'in cenazesi dün İzmir’de toprağa verilirken eşi Engin Güven’in cenazesi memleketi Karabük’ün Eskipazar İlçesi’ne getirildi. Engin Güven için Merkez Yusufbey Camii’nde askeri tören düzenlendi. İlçede esnaflık yapan Ahmet Güven, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutu başında taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine Ak Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya ile çok sayıda vatandaş kaldı. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazı sonrası Engin Güven’in cenazesi ilçeye bağlı Kapucular Köyü’nde toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI