BURSA'nın İnegöl ilçesinde dün akşam bir otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü 19 yaşındaki Seçkin Aksoy kaldırıldığı hastanede bu akşam hayatını kaybetti.

Kulaca yol ayrımında dün saat 23.00'te meydana gelen kazada, Cavit Şencan'ın kullandığı 16 F 3344 plakalı otomobil  ile Seçkin Aksoy kontrolündeki 16 KDK 57 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet  sürücüsü Seçkin Aksoy ve arkasında bulunan Erdinç Sümer (22), motor üstünden fırlayarak ağır yaralandı.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar durumu Jandarma Ekiplerine ve 112 Acil Servis görevlilerine  bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri yaralı Seçkin Aksoy ve Erdinç Sümer ve otomobil sürücüsü Cavit Şencan’a (60) ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Daha sonra yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırıldı.

Hastanede gerçekleşen tedavinin ardından, Seçkin Aksoy ve Erdinç Sümer’in hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Ancak Seçkin Aksoy, bu akşam hayatını kaybetti. Olayı duyan Aksoy'un yakınları ölüm haberiyle yıkıldı. Aksoy'un cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Diğer yaralı Erdinç Sümer'in ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI