KAYSERİ, () – KAYSERİ'de polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 4 kişi,  uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda C.D., H.İ.Ş ve F.S.'nin üzerlerinde farklı gramajlarda kannabionid ve metamfetamin ele geçirildi. Operasyon kapsamında K.K. ve O.K.nın içerisinde bulunduğu araçta yapılan aramada da bir kenevir tohumu ve 0.17 gram metamfetamin bulundu. Yapılan sorgulama sonunda uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen C.Ş. ve S.Ş.’nin evlerinde yapılan adamada ise dolandırıcılıkta kullanıldığı belirtilen 184 sahte 100 TL'lik banknot, 0.50 gram metamfetamin, 1 sigara ile karışık 0.75 gram kannabionid, 2.25 gram kannabionid, pipet içerisinde gizlenmiş 0.20 gram eroin ve uyuşturucuların tartımında kullanılan 3 hassas terazi ele geçirildi.
Gözaltına alınan H.İ.Ş., O.K. ve K.K., uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapılıp serbest bırakılırken C.D., C.Ş., S.Ş. ve F.S. 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.
FOTOĞRAFLI