Mehmet Emin COŞKUNDERE/ÇARŞAMBA (Samsun), () - SAMSUN'un Çarşamba İlçesi’nde oturan 24 yaşındaki Tolgahan Türkkaya, 14 Mart'ta kayıplara karışırken, aynı gece yakındaki bir evde çıkan yangında erkek cesedi bulundu. Bir görgü tanığı yangından hemen önce Türkkaya'yı evde gördüklerini belirtirken, cesedin kime ait olduğu henüz tespit edilemedi. Tolgahan Türkkaya'nın annesi Selver Türkkaya, "Ölüyse ölü, diriyse diri diye bana çocuğumu versinler" diyerek feryat etti.
Çarşamba İlçesi'nde Sungurlu Mahallesi Kirazbucağı Sokak'ta cezaevinde olan Çetin Y.'ye ait evde geçen 14 Mart'ta evde yangın çıktı. Alevler söndürülüp soğutma çalışmaları yapan itfaiye ekipleri içeride bir erkek cesedi buldu. Cesedin kime ait olduğunun tespit edilmesi için yapılan DNA testinin sonuçları henüz çıkmadı. Yanan eve 150 metre uzaklıkta ailesiyle birlikte oturan işsiz ve bekar olan Tolgahan Türkkaya aynı gece ortadan kayboldu. Ailesi Türkkaya'nın akşam eve gelmemesi üzerine polise haber verdi. Bu sırada iddiaya göre yangın olayındaki bir görgü tanığı yanan evde Tolgahan Türkkaya'nın bulunduğunu öne sürdü. Tolgahan Türkkaya'nın ailesi bulunan cesedin kime ait olduğunun belirlenmesi için beklerken DNA testinin sonucunun bir an önce açıklanmasını istedi.
Anne 49 yaşındaki Selver Türkkaya, 8 günden bu yana oğlunun nerede olduğunu bilemediklerini belirterek, "Yangın yerinden bir kişi aldılar ama benim oğlum mu, başkasının evladı mı bilmiyorum. Zavcılık bize hayırlı bir şey demiyor. 8 gündür tüm aile perişan olduk. Ölüyse ölü diye diriyse diri bana çocuğumu versinler"diye konuştu. Ağabey 29 yaşındaki Tuğrul Türkkaya, "Bulunan cesedin kardeşime ait olabileceğini söylüyorlar. Ama hala bir sonuç çıkmadı. Günlerdir perişan haldeyiz" diye  konuştu.

FOTOĞRAFLI