Süleyman EKİN/ANTALYA, () - ANTALYA'da kendisinden ayrılmak isteyen eşiyle barışmak üzere kayınbiraderinin evine gelen 36 yaşındaki Şahin Demirci, 26 yaşındaki kayınbiraderi Mehmet Şahin'i pompalı tüfekle öldürdü.
Olay, Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. 29 yaşındaki Funda Demirci ile eşi Şahin Demirci arasında uzun süreden bu yana devam eden şiddetli geçimsizlik, bugün öğle saatlerinde aile faciasına dönüştü. İddiaya göre bir süre önce Adana'ya giden Şahin Demirci, Antalya'ya dönerek eşini ikna etmek üzere kayınbiraderi Mehmet Şahin'in evine geldi. Eşinin işte olduğunu öğrenen Şahin Demirci elindeki pompalı tüfekle eve ve Mehmet Şahin'e ait otomobile ateş etti.
O sırada evde bulunanlar odalara saklandı. Evden kimsenin çıkmadığını gören Şahin Demirci elindeki tüfekle olay yerinden ayrıldı. Bu sırada, evden çıkan ve elinde satır olduğu iddia edilen Mehmet Şahin, 6 bin 569 Sokak üzerinde Şahin Demirci ile karşılaştı. Pompalı tüfekle Mehmet Şahin'e ateş eden Şahin Demirci kendisine müdahale etmek isteyenleri de tüfekle tehdit etti. Yaralı Mehmet Şahin'in başında bir süre bekleyen Şahin Demirci, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. Ağır yaralı Şahin ise ambulansla hastaneye götürülürken yolda gördü.
Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, Demirci çiftinin 2, Şahin çiftinin 3 çocuğuna komşuları sahip çıktı.

FOTOĞRAFLI