DÜZCE, () - DÜZCE'de, yolda yürürken kavga eden iki grubui ayırmak isteyen üniversite öğrencisi bacağından bıçaklandı. Polis olayın ardından kaçan 2 kişiyi yakaladı. 

Olay akşam saatlerinde İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. Ömer Temeltaş ile Samet Dost cadde de yürürken isimleri henüz belirlenemeyen bir grupla kavga etmeye başladı. Bu sırada olay yerinden geçen üniversite öğrencisi Salih Cevizci, kavgayı ayırmak isterken bacağından bıçaklandı. Diğer gruptakiler ile Ömer Temeltaş ve Samet Dost da olay yerinden kaçtı.

Vatandaşlar yaralanan Salih Cevizci'yi bir sandalyeye oturtarak ilk müdahalede bulunurken, polise ihbarda bulundular. Polisler, Ömer Temeltaş ile Samet Dost'u kısa sürede Gaziantep Caddesi'nde yakaladı. İki kişi gözaltına alınırken, vücutlarında yara izlerinin olması üzerine 112 Acil ekibince Düzce Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Bacağından yaralanan öğrenci ise olay yerine gelen 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HK(MÇ/SSA) (FOTOĞRAFLI)