Faruk KIYAK/İZMİT (Kocaeli), () - İZMİT'te, gece bir restorana girerek 2 çalışanın cep telefonlarını gasp eden 4 kişi, çelik kasayı açmaya çalıştı. Kasayı açmayı başaramayınca bahşiş kutusunu çalan 4 kişi yakalandı.
Olay, 15 Haziran günü Kandıra yolu üzerindeki restoranda meydana geldi. Kar maskeli ellerinde silahlar bulunan 4 kişi restorana girdi. Bir kişi havaya ateş ederek restoranda çalışan 2 kişiyi silahla tehdit ederek cep telefonlarını gasp ettiler. Restoranda bulunan çelik kasayı açmaya çalışan kişiler, uğraşlarına rağmen kasayı açmayı başaramayınca içerisinde bir miktar para bulunan bahşiş kutusunu çalarak kayıplara karıştı.
Jandarma ekipleri olay gecesi elektrik kesintisi nedeniyle güvenlik kamerası kayıtlarına ulaşamadı. Ekipler 10 günlük bir çalışma sonrası 19 yaşındaki B.Ç, 19 yaşındaki A.T, 21 yaşındaki K.K.T. ve 17 yaşındaki F.T.'nin olayı gerçekleştirdiklerini tespit etti. K.K.T. ile F.T. İzmit'te evlerinde, B.Ç. ile A.T.'yi ise Bodrum'da tatil yaptıkları sırada yakalandı. 4 zanlı ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI