Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), () - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, yağmurdan kayganlaşan zeminde karşı şeride geçen otomobil ciple çarpıştı. Her iki sürücünün de yara almadan atlattığı kaza anı cipteki araç kamerasınca kaydedildi.
Kaza, geçen perşembe günü saat 13.30'da, İçmeler- Marmaris Karayolunun 2'inci kilometresinde meydana geldi. Marmaris merkezinden İçmeler Mahallesi'ndeki işyerine giden PTT çalışanı Ercan Kolay yönetimindeki 48 AG 671 plakalı otomobil, Seyir Tepesi Mevkisi'nden yokuş inerken yağmurdan kayganlaşan zeminde iddiaya göre aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Otomobil, refüjdeki trafik levhalarını devirdikten sonra karşı şeride geçti. Bu sırada aracı gören bir otomobil sürücüsü, son anda manevra yapıp Kolay'ın kullandığı otomobille çarpışmaktan kurtuldu. Ancak bir GSM şirketinin Verici Kontrol Temsilcisi olan Mustafa Kolkesen yönetimindeki 34 JHL 60 plakalı cip, karşı şeride geçen otomobille ile çarpıştı.
Her iki sürücünün yara almadan kurtulduğu kaza anı, cipin araç kamerasınca kaydedildi. Marmaris yönüne ulaşıma 30 dakika kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla tekrar açıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI