KARABÜK'te oturan 34 yaşındaki Erol K., yeğenine laf attığını ileri sürdüğü garsona tepki göstermek için işyerine gidince, garson ve 2 arkadaşı tarafından tekme tokat dövüldü. 3 kişi gözaltına alındı.
Olay, dün saat 22.00 sıralarında Kemal Güneş Caddesi'ndeki pidecinin önünde meydana geldi. Erol K., yeğenine laf attığını iddia ettiği kişiye tepkisini göstermek için garson olarak çalıştığı pideci dükkanına gitti. Garson, Erol K.'yı görünce arkadaşlarını aradı. Dışarıya çıkan garson ve Erol K. arasında tartışma çıktı. Garson, gelen iki arkadaşıyla Erol K.'yı caddede tekme tokat dövdü. 3 kişinin arasında kalan Erol K., aldığı darbelerle yere düştü. Garson ve arkadaşları, yerde Erol K.'yı tekmelemeye devam etti. Bu sırada çevredekilerin kavgayı izlemesi dikkat çekti.
Gelen polisler olaya müdahale etti. Polis, H.U., Ö.M. ve M.L.'yi gözaltına alırken eli yüzü kan içinde kalan Erol K.'yı hastaneye götürdü. Erol K., tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Erol K., 3 kişiden şikayetçi olurken olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI