Bülent DİKTEPE/KARABÜK,() - KARABÜK’te, inşaat işçisi 49 yaşındaki Orhan Yıldız, iddiaya göre cep telefonuna başka bir erkekten mesaj gelen aynı yaştaki eşi Şerife Yıldız'ı bıçaklayarak öldürdü.
Olay, saat 15.00 sıralarında, Yıldız çiftinin Soğuksu Mahallesi, İlke Sokak'ta oturduğu evlerinde meydana geldi. Orhan Yıldız, iddiaya göre işyerinden hastaneye gitmek için izin aldıktan sonra evine gitti. Orhan Yıldız, eşi Şerife Yıldız'ın cep telefonunda başka bir erkeğe ait aşk mesajlarını görünce sinirlendi. Çıkan tartışmada Orhan Yıldız, çakı bıçağıyla eşini bıçakladı. Yaralı halde evden çıkip eşinden kaçan Şerife Yıldız, yaklaşık 13 metre sonra kanlar içinde yere yığıldı. Orhan Yıldız, 112 Acil Servis'e haber verdikten sonra eşinin başında bekledi. Şerife Yıldız ve elinden hafif yaralanan Orhan Yıldız, gelen ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Biri engelli 2 çocuk annesi Şerife Yıldız, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri Orhan Yıldız’ı hastanede gözaltına aldı.
Orhan Yıldız’ın komşusu Mustafa Çetin, "Bağrışmaları duyduk.  Evden çıkıp baktığımızda komşumuz yerde can çekişiyordu. Eşi ambulansa haber vermiş. Aralarında kıskançlık meselesi vardı" dedi. Mustafa Çetin’in oğlu Harun Çetin ise "Komşumuz yerde kanlar içerisinde yatıyordu. Orhan Yıldız eşine tampon yapıyormuş. O sırada sağlık ekipleri geldi" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI