Şırnak'ın Cudi Dağı'nda, terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan özel harekat polisi Yavuz Selim Arslan'ın cenazesi memleketi Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Bozhöyük beldesinde son yolculuğuna uğurlandı. Arslan ailesinin 4 çocuğundan en küçüğü olan Yavuz Selim Arslan'ın (1987) polisliği çok sevdiği ve bekar olduğu belirtildi.

    Kahramanmaraş Müftüsü Muhammet Gevher, cenaze namazında Şehit Yavuz Selim’in babası Mehmet Arslan’ın ölüm haberini karşılaması sırasındaki sözlerini hatırlatarak acılı babaya şükranlarını sundu. “Allah benim şehit evladımdan önce ümmeti Muhammed’i korusun” sözlerine atıfta bulunarak bunun şehit babası için söylenecek zor bir cümle olduğunu hatırlatarak minnet ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.

    Cenaze namazının ardından tekbir sesleri ile Şehit Polis Yavuz Selim’in cenaze merasimine, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Garnizon Komutanı Sadık Yüksel, AK Parti milletvekilleri Nevzat Pakdil, Sıtkı Güvenç, Yıldırım Ramazanoğlu, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç ve çok sayıda vatandaş katıldı.