ESKİŞEHİR'de bir süre önce kapanan bir fabrikada bakır kabloları kesmek için trafoya giren 4 hırsızdan biri, elektrik akımına kapılarak yaralandı.
Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kapanan bir seramik fabrikasından önceki gün 200 bin lira değerinde elektik kablosu çalındı. Polisler, hırsızların tekrar fabrikaya gelebileceği ihtimaline karşı gerekli tedbirleri aldı. Dün akşam saatlerinde fabrikaya gelen 4 kişiden biri, trafo içerisine girerek bakır kabloları kesmeye çalıştı. Bu sırada elektrik akımına kapılan hırsızlardan B.Ç.A. (21) hafif yaralandı.
Polis ekipleri B.Ç.A ile yanında bulunan arkadaşları E.O. (17), K.D. (17) ve D.A.'yı (17) yakaladı. Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapılan B.Ç.A. ile diğer şüpheliler, emniyete götürüldü.
Şüphelilere ait kamyonette 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet pala, 1 adet pense ile bir Tekel bayi dükkanından çaldıkları alkollü içkiler ele geçirildi. Bir gün önce aynı fabrikada 200 bin lira değerinde kablo çaldıkları belirlenen 4 şüpheli yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.